Българска Асоциация Градини и Рози. Популяризиране и насърчаване на градинарската дейност като изкуство и начин на живот.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

С нож и вилица в ръка )))

Ех, че вкусно и красиво!!!Може ли рецептата, моля!
Отговори

Ели, изпълнението е супер просто:
В малко мазнина се запържва 1 глава нарязан лук и тиквата (също нарязана на дребни парченца).
Добавя се накълцан чесън и джинджифил и се дозапържва.
Залива се със зеленчуков бульон ( от буркан или кубче ) и една консерва кокосово мляко (разбъркайте го добре за да се хомогенизира). Добавя се едно манго нарязано на парченца и се вари 15 минути до готовност.
Пасира се и при нужда се добавя още бульон. В рецептата имаше и къри, което аз спестих.
Сервира се със запечено на тиган и едро нарязано кашу, чили, пресен лук и няколко капки балсамико.
Отговори

Благодаря, Венче! нямам търпение да го сготвя и опитам!
Отговори

Нося ви няколко тави коледни меденки  Tongue

Желая ви вълшебна Коледа, здраве и берекет в градините! Heart

   

   

   

   

"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция."   Гертруд Джекил
Отговори

[Изображение: 270115312_654290078925512_43543982364565...e=61CC33AF]

Честита Коледа цветни приятели!
Бъдете здрави и благословени!

Какво представя България? – Тя е място, дето всичко расте добре. Който иска да се научи правилно да расте, в България да дойде, българин да стане! Българинът е избран народ.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)


Разсадник [Изображение: xnezabravka-flowers-1.png
http://nezabravkaflowers.com/

[Изображение: klen.png
http://klen.bg/