Българска Асоциация Градини и Рози. Популяризиране и насърчаване на градинарската дейност като изкуство и начин на живот.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Работа в градината
#91

Аз не мога да ги обърна. Изглежда е от размера на снимката, по-точно съотношението ширина/височина.
Супер се е получило, сега ще станат едни хубави топчици!
Ние отсякохме аризонския кипарис. Беше станал най-високото ни дърво, и с 30см диаметър на стеблото. Всъщност основната причина беше, че синия смърч умираше, и решихме, че можеи да е от сянката на аризонския. Ами не, умря и без него Sad И така се лишихме от две 4-5 метрови дървета. Sad

Хавга, моите западни ги стрижа само повърхностно, и то най-вече защото на ММ много му се свиди. Страх ме е, че много ще ги оголя и няма да се възстановят, затова не смея много (че ще ме нахокат най-вече). Но източни и лъжекипариси не жаля, видях, че се справят и стават по-хубави.
При теб допълнително се издължават и разреждат заради това, че са в саксии. Не знам как им баят по градинските центрове, сигурно има някакви добавки, които ги държат в прилична форма дори и в саксии.

[Изображение: 5.1.2014+%25D0%25B3.+12-04-16+%25D1%2587..jpg]
Отговори
#92

Как са ви есенните градини?
При мен положението е суша. Земята е напукана въпреки летните дъждове, които са били. Имам да садя луковици и вероятно ще ги забавя. За лалетата има време, но нали уж нарцисите трябва по-раво есента да се садят. Пролетта вадих разни стари сортове, които бяха спряли да цъфгяг и само шума изкарваха. Земята не мога да я разкопая въпреки, че поливам.
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)


Разсадник [Изображение: xnezabravka-flowers-1.png
http://nezabravkaflowers.com/

[Изображение: klen.png
http://klen.bg/