Българска Асоциация Градини и Рози. Популяризиране и насърчаване на градинарската дейност като изкуство и начин на живот.

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нов живот за сандъка на баба

Много тематичен шкафа на Роуз,ще остане като исторически паметник за внуците от времето на Пандемията.
Само аз ли не виждам снимките на ваната на Люб?!! Huh
И да питам някой пробвал ли е техника на избелване на старо дърво  с белина? Smile

Отговори

Борислава, благодаря!
Незабравче, не съм пробвала ,само съм пръскала вътрешността на различни мебели със разтвор от белина и не съм забелязала особено избелване.

Аз видях зор с обкова, една част беше неприлично лъскав алуминий, другата  - ръждясало желязо.

леко матиране след оцет и сол -

след това киснати в кислородна вода -

накрая ги минах със сива и златна вакса за уеднаквяване, още малко трябва да си поиграя и ще са готови.

"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция."   Гертруд Джекил
Отговори

Мноого интересна тема !
Поздравления за уменията и идеите !
Няколко дни влизам и пак и пак !
Сигурно ще имам и въпроси !
Уникални сте! Icons8-flower-bouquet-96
Отговори

Роуз, а човечетата летресети ли са или декупаж?
Отговори

(26-01-2022, 08:02 AM)mariyanag написа:  Роуз, а човечетата летресети ли са или декупаж?

Летрасети, над 20-годишни, дори не бях сигурна, че още работят. Rolleyes

"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция."   Гертруд Джекил
Отговори

Зелената вълна Tongue
Ама съм бърза, започнах ги през зимата, днес ги завърших  Rolleyes
Ратанова маса и табуретки

и шкафче

.jpg 280121664_714054943345233_3747827893119125864_n.jpg Размер: 9.24 KB  Сваляния: 44

Отговори

Една бърза масичка.

Трябваха ми крака за тоалетка, та купих масата от ОЛХ за 25 лв заради краката, елипсовидна трапезарска маса, боядисана в черно.
За тоалетката се смени концепцията и масата хартиса Big Grin , срязахме плота до правоъгълник, минах краката с тебеширена боя, плота със сивкав грунд и безцветен лак.

Отговори

Отваряне на:

Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

Разсадник [Изображение: xnezabravka-flowers-1.png
http://nezabravkaflowers.com/

[Изображение: klen.png
http://klen.bg/