Публикации: 1,328
Теми: 39
Член от: Jan 2019
Борислава, благодаря!
Незабравче, не съм пробвала ,само съм пръскала вътрешността на различни мебели със разтвор от белина и не съм забелязала особено избелване.
Аз видях зор с обкова, една част беше неприлично лъскав алуминий, другата - ръждясало желязо.
леко матиране след оцет и сол -
след това киснати в кислородна вода -
накрая ги минах със сива и златна вакса за уеднаквяване, още малко трябва да си поиграя и ще са готови.
"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция." Гертруд Джекил
Публикации: 29
Теми: 2
Член от: Feb 2019
Роуз, а човечетата летресети ли са или декупаж?
(26-01-2022, 08:02 AM)mariyanag написа: Роуз, а човечетата летресети ли са или декупаж?
Летрасети, над 20-годишни, дори не бях сигурна, че още работят.
"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция." Гертруд Джекил
Зелената вълна
Ама съм бърза, започнах ги през зимата, днес ги завърших
Ратанова маса и табуретки
и шкафче
Една бърза масичка.
Трябваха ми крака за тоалетка, та купих масата от ОЛХ за 25 лв заради краката, елипсовидна трапезарска маса, боядисана в черно.
За тоалетката се смени концепцията и масата хартиса
, срязахме плота до правоъгълник, минах краката с тебеширена боя, плота със сивкав грунд и безцветен лак.