Българска Асоциация Градини и Рози. Популяризиране и насърчаване на градинарската дейност като изкуство и начин на живот.

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Може ли да бъде променено.....
#1

Предполагам, че за да бъде удобен на всички форумът, ще се наложи да се пипне тук-там, защото става въпрос за различен изглед от това, с което голяма част от потребителите вече са свикнали.
Проблемите, с които аз се сблъсках при писане на публикация:
Шрифтът е твърде малък. Допълнително маркирах и увеличих на 4.

Ако в процеса на писане реша да напиша текст с друга големина или болднат, при следващо изречение автоматично са запазени настройките, и трябва да ги променям. Но големината на оригиналния шрифт не мога да я улуча.

Снимките, качени като файл и тези, които са с URL адрес , излизат различно големи. Може ли някаква унификация? Виждам, че има поле за височина и ширина, но нямам представа каква трябва да е, а нямам време и желание да си правя експерименти.

Анкетата не работи, или поне аз не открих как да публикувам анкета.

Полетата за Опции, Subscription method и Анкета е добре да са последни. Под текста да са Прикачени файлове, а Публикуване, Преглед, Запис като чернова да са по-големи, болднати, с фон, или нещо такова, че се затрудних с откриването им от пръв поглед.

 Току що се сблъсках с още един проблем, при избора на цвят за текста. Това, че са много е страхотно, но не запомних на кой точно нюанс съм кликнала. Има ли възможност за някакви последно използвани, или един ред стандартни?
Отговори
#2

Тъй като функцията Докладвай е опционална, пиша тук. (не зная къде?)
Като автор на тема, заради ограничението на броя снимки, се налага да се пускат няколко поредни поста, които автоматично се сливат. След това, ако искам да променя нещо, системата не ми позволява, защото лимита на снимки в слетите теми е надминат. Възможно ли е да се изключи за известен период функцията за сливане на последователни постове, като в същото време се остави възможността за редакция на всеки един, защото докато напълним форума с теми, често ще се случват такива неща.
Отговори
#3

Благодаря за корекцията. За съжаление не мога да я прилагам на стари неща.

Бих искала да се промени заглавието на темата Широколистни цъфтящи храсти на "Декоративни листопадни храсти", като бъдат изтрити Пираканта и Махония, съответно и снимките към тях. Възможно ли е?
Отговори
#4

(24-01-2019, 10:15 AM)ljuboznatelna написа:  Благодаря за корекцията. За съжаление не мога да я прилагам на стари неща.

Бих искала да се промени заглавието на темата Широколистни цъфтящи храсти на "Декоративни листопадни храсти", като бъдат изтрити Пираканта и Махония, съответно и снимките към тях. Възможно ли е?

Името е сменено, изтрити са Пираканта и Махония, сливането на теми е отменено.
Отговори
#5

Уфф, тъй като вече писах в неподходящата тема, да си задам молещия въпрос тук.  Big Grin В темата за розите ми се публикува няколко пъти един пост, но не мога да изтрия излишните. Моля за опция за изтриване.  Icons8-flowers-96  Липсва такава, не разбирам защо е прескочена, а е наложаща.
И моля вместо мен някой модератор да изтрие излишното, защото и с добавена опция, пак няма да мога да го направя, тъй като времето ще е минало.
Отговори
#6

Нерегистрирани потребители не могат да ползват търсачката - трябва да прочетат цели раздели и теми за да намерят каквото търсят. Надявам се, че това може да се коригира за да отговори в пълна степен на целите на форума и асоциацията за достъп до знание. Поздрави!
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)


Разсадник [Изображение: xnezabravka-flowers-1.png
http://nezabravkaflowers.com/