Публикации: 1,328
Теми: 39
Член от: Jan 2019
Браво, Bell!
От няколко години я дебна кукувицата и не мога дори да я видя, камо ли да я снимам!
"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция." Гертруд Джекил
"Притежанието на много красиви растения не създава градината. Те са само нейна колекция." Гертруд Джекил
Bell, сойката ти и с прическа
И при нас дойде пролетта, днес кръжаха щъркели
Публикации: 545
Теми: 2
Член от: Feb 2019
Момичета, помагайте със съвети...
Имам сериозен казус за разрешаване и е спешен. Моите любими червеношийки си направиха тази година гнездото в топиара кипарис. Стъблото му е с височина не повече от метър. Вече имат 4 бр малки, което е страхотно, но един котарак- скитник ги надуши и постоянно дебне около гнездото. Прз деня не е проблем, все някой от нас наобикаля и го пъди, но снощи към 12ч пушех последна цигара на верандата и го видях да се промъква току под гнездото. Цяла нощ се будех и тичах до двора, но това не е решение. Все ще ме издебне и ми отидоха пиленцата.
Мисля да преместя гнездото в съседния супер бодлив юниперус комунис, но не знам какво ще е поведението на възрастните пилета...